Meny
 

- Ta med passet og visakortet og dra av gårde!

Du kan gå inn dørene på Oasen Storsenter og i realiteten fikse alt til din neste ferietur. Og når den nye badebuksen og kofferten er på plass, fikser goTO Berg-Hansen flybillettene og overnatting.

goTO Berg-Hansen fikser sommerferien

- Du sparer deg for mange timers arbeid ved å la oss ta oss av bookingen. Det eneste du trenger å huske på er passet og visakortet. Her kan en stikke innom helt uten timebestilling og gå ut fra senteret med billettene i vesken, smiler Elise Kalstø Lervåg ved goTO Berg- Hansen.

Reisebyrået på Oasen Storsenter fikser reisene til hele verden. For tiden er cruisene i Middelhavet populære - gjerne i kombinasjon med en badeferie i nærheten av der cruiset starter. - Vi kjenner destinasjonene og vet hvilke hoteller som er smarte å booke. Dessuten er det tryggere å bruke et reisebyrå i tilfelle det blir kanselleringer eller noe annet uforutsatt oppstår, sier Lervåg.

 

Selv om direkteflyene fra Haugesund lufthavn begynner å fylles opp, er det fremdeles mulig å booke sommerferie både med Ryanair til Alicante og Malaga i Spania og Wizzair til Gdansk i  Polen. Det er også ledige plasser på charterrutene til Hellas, Bulgaria, Kreta og Tyrkia.

- Vi ser at de fleste foretrekker direkterutene fra Haugesund lufthavn. Husk at det også er mulig å kun kjøpe flyreisene på charterrutene, noe som gjør at vi kan skreddersy akkurat den ferien du er på jakt etter, sier Lervåg.

Sist endret - 29 juni 2018