Meny
 
Øivind Kristiansen hos Clas Ohlson

Hurra for 100 + 60 år

Øivind har to store dager på gang denne våren. Sin egen 60 års dag og Clas Ohlson sin 100 års dag. Mest tid vil han nok bruke på sistnevnte bursdag.

Hvem: Øivind Kristiansen

Alder: Snart 60 år

Stilling: Butikksjef

Hvor: Clas Ohlson

  

27. juni i år fyller Clas Ohlson-konsernet hele 100 år. Noe også kundene kommer til å merke!

- Da vil vi slå på stortrommen med ekstra gode tilbud i butikken, så det er bare til å notere seg tidspunktet, smiler den blide butikksjefen på Clas Ohlson.

 

Øivind begynte  i jobben i 2012 og kunne da se tilbake på lignende jobber i servicebransjen. Og selv om 60 års dagen til Øivind Kristiansen nærmer seg med stormskritt, holder han fremdeles et høyt tempo i jobben som butikksjef. En jobb han stortrives i.

 

- Det jeg setter størst pris her er å omgi meg med dedikerte medarbeidere. Mange av dem har vært med siden starten på Oasen i 2002, noe vi absolutt vil kreditere den gode atmosfæren på senteret. Vi opplever et godt samhold mellom de ulike butikkene og medarbeiderne og stortrives her på Oasen, sier Kristiansen som bor på Frakkagjerd i Tysvær.

 

Med fire barn og fem barnebarn som alle bor like i nærheten, er programmet tett i hverdagene. Vi ser ikke bort i fra at det blir mange til bords når bestefar om ikke lenge runder 60 år. Om han er hjemme da? Øivind er nemlig glad i å reise sammen med kona Åslaug til varmere strøk.

- Thailand, Spania og Kreta er favorittene og det aller beste er å reise litt utenom fotballsesongen slik at jeg får med seg flesteparten av kampene til favorittlagene FKH og Arsenal, smiler han.

Sist endret - 10 april 2018

Relaterte butikker

Clas Ohlson