Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-20

Lørdager 10-18

Kontakt

32 22 96 82 Send e-post

Etasjeplan

1. etg

Velkommen til Mester Grønns blomstrende verden, og senterets mest levende butikk.

Mester Grønn AS er en heleid kjedebedrift med blomsterbutikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Vår visjon er "å skape glede i alle hjem". Vi tilbyr blomster til hverdag og fest, til deg selv og til gave. Forskning og undersøkelser viser at blomster og planter bidrar til trivsel, glede og et godt innemiljø. Blomster er viktig i alle miljøer og kan uttrykke både hvem du er og hvor stor pris du setter på den du gir blomster til.

Mester Grønn tilbyr hver dag et nytt og fristende bukettorg med blomster for enhver smak. Vi har gode priser og variert utvalg slik at du kan fråtse og kjøpe akkurat det du har lyst på i dag - og i morgen. Butikkene våre er designet for at du skal kunne prøve deg fram med ulike blomsterkombinasjoner og tilbehør, inntil du filnner det som passer akkurat for deg, eller for den du vil gi en helt spesiell gave.

Vi ønsker deg en god og fristende opplevelse hos oss i Mester Grønn AS.

Fairtrade: Fairtrade er en internasjonal merkeordning for rettferdig handel, basert på partnerskap, dialog og respekt. Ved å kjøpe Fairtrade-merkede produkter birdar du til bedre arbeidsvilkår og tryggere sosiale forhold for småprodusenter og arbeidere i noen av de fattigste deler av verden. Mester Grønn er stolt av å støtte Fairtrade!

Initiativ for etisk handel (IEH).IEHs formål er samarbeid for handel som sikrer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø.

Mester Grønn er medlem av Initiativ for etisk handel.

Frelsesarmeen viser omsorg for hele mennesket gjennom sine mange prosjekter for samfunnets svakeste, både lokalt og internasjonalt. De tilbyr "suppe, såpe og frelse" i ord og handling for å møte mennesklige behov.

Alle som kjøper en pose eller et miljøvennlig handlenett hos Mester Grønn, støtter Frelsesarmeens arbeid for vanskeligstilte.

 

 

Butikkategori: