Meny
 

Parkeringstips Oasen

I forbindelse med byggeprosjektet på Oasen har vi fått noe færre parkeringsplasser i dette området. Her får du noen råd om kjøring og parkering på Oasen under byggeperioden.

Sitasjonskart Oasen - parkering

(Oppdatert illustrasjon over parkeringsområdet kommer.)

 

Aller først vil vi trekke frem at vår store parkeringsplass øst for senteret, samt alle plassene langs sørsiden, er uberørte av byggeprosjektet. Her finner du hoveddelen av Oasens parkeringsplasser. På vestsiden, ved anleggsområdet, vil det naturlig nok være færre p-plasser i byggeperioden. Vi beklager ulempene med dette, og skal skynde oss alt vi kan med byggeprosjektet.

 

For deg som planlegger et besøk til oss vil vi gi følgende tips:

 

P4 (Ved Dolly Dimples)

Her kan det være knapt med plasser på travle dager på grunn av byggeprosjektet, og det kan være lurt å parkere på et av de andre p-områdene om du ikke skal besøke noen av butikkene som ligger inntil denne parkeringsplassen. På lørdager er takparkeringen (P5) et godt alternativ, da har kontorene i 2. etasje stengt, og det er masse ledige plasser på taket. Du kan gå ned til vindfanget ved Dolly Dimple via innvendig trapp.

P3 (Ved Boots Apotek)
Her er det også bra med plasser sør for senteret, og noen langsmed senteret mot vest. Merk at det nå er enveiskjøring langs senteret, fra sør til nord – altså fra apoteket og nordover forbi Meny.

 

P2 (Ved Rema 1000)

Her finner du «alltid» plass, enten inntil senteret eller på vår store parkeringsplass mot øst. Mot sør har vi også ladestasjoner for elbiler, samt ekstra store plasser for familieparkering.

 

P5 (Takparkeringen)

Takparkering finner du ved å kjøre rundt McDonalds og opp broen. Herfra kan du gå inn i senterets 2. etasje og deretter ned inne i senteret, eller direkte ned trappen i vindfanget ved Dolly Dimples.

 

Vi håper og tror du vil oppleve at det fortsatt er greit å finne parkeringsplasser ved Oasen. Når byggeprosjektet er ferdig åpner vi en ny parkeringskjeller med rundt 80 plasser under nybygget. Her blir det moderne anvisningsanlegg som forteller om det er ledig eller fullt før du kjører ned, og markering av ledige plasser med lysindikatorer i taket. Fra denne parkeringskjelleren vil det være heis og rullebånd rett opp i fellesarealene. Vi vil også få tilbake en del flere p-plasser på bakkeplan. I tillegg blir det også godt tilrettelagt for sykkelparkering.

 

Vi lover å gjøre så godt vi kan for å begrense ulempene i byggefasen – og gleder oss til sluttresultatet!

 

Les mer om byggeprosjektet her.