Meny
 

Nattåpent 21.juni

Velkommen til nattåpent på Oasen torsdag 21. juni kl. 10-24. Her blir det gode tilbud hele dagen, flotte premier, underholdning og gratis is!

Nattåpent på Oasen

 

 

SJEKK UT VÅRE KNALLGODE TILBUD HER!

 

Aktiviteter på nattåpent

Bli med på Paddingtons 60 års fest!

Torsdag kl. 16-19
Bli med å feire bursdagen til selveste Paddington. Han blir kjempeglad for en bursdagssang, kanskje du vil tegne han et bursdagskort? Bli med på konkurranse med flotte premier, og få popcorn og varme bamseklemmer fra jubilanten selv. Vi sees på bursdagsfest på torget utenfor Lindex.

 

Paddington kommer på torsdag

 

Gratis is til alle
Det er sommer og ferietid, da passer det bra med en is.Vi deler ut Isabella og Friskis så langt lageret rekker.

 

is til alle

 

Vinn flotte premier

Fyll ut konkurransekortet og velg hvilken premie du helst vil vinne. Konkurransekort deles ut fra butikkene og leveres i Informasjonen i løpet av nattåpent. Kun et konkurransekort pr. person og vi har aldersgrense 15 år for deltagelse i denne konkurransen. De fire heldige vinnerne kontaktes pr. telefon.

 

Boardingkort premier

 

Bli også med på FESTIVALLØRDAG!

Det er ikke bare på nattåpent det skjer.. på lørdag får vi besøk av 2 ansiktsmalere, 2 ballongkunstnere og vi har også barnas salong, hvor en kan få perler i håret, få lakket negler, eller få fargespray i håret. Alt er gratis og du finner dem på Glasstorget utenfor Lindex. Bli med på barnas festival på lørdag!

 

Sjekk ut aktivitetene i våre butikker!

Drop-in Sykurs for nybegynnere
TORSDAG kl. 20-22 på Glasstorget
For deg som har lyst til å sy men som aldri har sydd eller er helt fersk på å sy. Vi på Kreativ hjelper deg å sy et hårbånd, hårstrikk (scrunchie) eller et handlenett. Du kan ta med eget stoff, eller kjøpe rimelig hos oss. 

 

Nattstrikk på kafe
TORSDAG kl.22-24 hos Palmehaven Kafè
Strikkekafè for alle. Du får rimelig kaffe/te og gratis pannekake hos Palmehaven Kafè, strikketips, inspirasjon og godt selskap. Kreativ søm strikk og Hobby røper høstens nyheter fra Sandnes garn og Viking garn, og du får rabattkupong på kjøp av garn i butikken denne kvelden. 

 

Bli med på sommermarked
TORSDAG – hele dagen
I gangen mellom B-young og Boots Apotek blir det stort sommermarked! Her blir det markedsstemning i hele gangen med gode kupp fra de nærliggende butikkene.

 

Smaksprøver hos Amundsen
TORSDAG utenfor butikken
Amundsen Spesial deler ut smaksprøver fra leverandør Lie Gourmet.

 

Mal en dalahest
TORSDAG kl. 15.30 - 17 hos Clas Ohlson
Bli med og mal en dalahest. Aktiviteten har aldersgrense 3 år.

 

Gjett vekten
TORSDAG hos Hillesland Libris
Gjett vekten på kofferten. Den som kommer nærmest vinner både koffert og innhold! Alle kan delta.

 

Smaksprøver og goodiebags

TORSDAG hos Sunkost
De 15 første kundene fra kl. 20 på nattåpent får en spennende goodiebag, og det deles ut smaksprøver hele dagen, så lenge beholdningen rekker.

 

Hårstyling og forfriskninger hos Glitter på Nattåpent